Display advertising

Een groot bereik? Remarketing? Branding? Er zijn vele mogelijkheden met display advertising. Wij helpen je graag met de juiste aanpak!

Effectief advertenties inkopen doormiddel van Display advertising

Er zijn vele websites waar je advertenties in de vorm van banners kunt inkopen. Dit wordt ook wel display advertising genoemd. Maar wat zijn nu de meest effectieve websites en waar val je het meeste op? NextResult weet welke websites het meest interessant zijn voor display adverteren, welke sites jouw doelgroep bezoekt. Wij zorgen voor er een effectieve display campagne die aansluit bij jouw doelstellingen.

Breed inzetbaar

Door gebruik te maken van display adverteren kun je tijdelijk of blijvend de nadruk leggen op je merknaam of je producten. Maar het is ook een ideaal middel om een nieuw product of een nieuwe dienst te introduceren bij de doelgroep. Je kunt met een banner bovendien extra nadruk leggen op een tijdelijke aanbieding. Aan de hand van de doelstellingen kijken wij naar de juiste strategie.

De kracht van herhaling

Niet iedereen gaat direct over tot een aankoop wanneer ze je website bezoeken. Remarketing zorgt ervoor dat deze bezoekers op andere websites banners te zien krijgen van jouw bedrijf of de specifieke producten die ze bekeken hebben. Op die manier kun je ze overhalen om alsnog je producten of diensten aan te schaffen. Wij weten exact hoe remarketing werkt en kunnen je hier optimaal over adviseren.

Een persoonlijke aanpak

Ieder bedrijf is uniek en daar houden wij rekening mee. We hebben nauw contact om de display campagne af te stemmen en de resultaten te bespreken. Vervolgens kan de campagne weer verder geoptimaliseerd worden voor nog betere resultaten.

Effectief inkopen

Ons doel is dat je meer resultaat krijgt voor minder geld. Dit geldt ook voor display advertising. Door op de juiste websites banners in te kopen zorg je voor een goede return on investment. De ervaren specialisten van NextResult helpen je om dit mogelijk te maken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Meer weten over display advertising?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!