Zoekmachine adverteren (SEA)

Nextresult Internet marketing heeft ervaring met zoekmachine adverteren sinds 2007 en richt zich op het adverteren door middel van Google Adwords & Bing.

Wat is zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren zorgt ervoor dat advertenties vertoond worden na een zoekopdracht in o.a. Google. Deze advertenties worden vertoond boven- en onderaan de pagina. Daarnaast worden er in de rechterkolom ook resultaten weergegeven van Google shopping welke verschijnen bij zoekopdrachten naar producten. Nextresult Internet marketing heeft ervaring met zoekmachine adverteren sinds 2007 en richt zich met name op adverteren doormiddel van Google Adwords. Door de inzet van Google Adwords zorgt Google ervoor dat bedrijven gericht kunnen adverteren op het zoek- en display netwerk middels tekstadvertenties en banners maar ook via Google shopping waarbij producten getoond worden.

zoekmachine adverteren

Waarom is Zoekmachine adverteren belangrijk?

Veel bedrijven starten met zoekmachine adverteren om bezoekers op hun website te krijgen. Adverteren in zoekmachines is niet allen relevant om bezoekers te krijgen maar juist ook voor het genereren van contactaanvragen of directe verkopen. Google Adwords is een uitstekend kanaal om in te zetten als onderdeel van jouw online marketing strategie.

Hoe kunnen wij u helpen resultaten te verbeteren?

De basis van een SEA campagne is de juiste structuur. Google geeft in haar richtlijnen 3 factoren aan die zorgen voor een kwalitatief goede campagne. Google kent een zogeheten kwaliteitsscore toe aan zoekwoorden welke zich in jouw account bevinden. Hoe hoger de kwaliteitsscore hoe beter je account zal presteren. Om tot een succesvolle campagne te komen gaan wij gestructureerd te werk door alle  onderdelen nauwkeurig op te pakken!

Geaccrediteerd Partner

Bij de inzet van zoekmachine adverteren oftewel SEA campagnes maken wij optimaal gebruik van de advertentiemogelijkheden die Google Adwords en Bing Ads aanbieden om maximaal resultaat te realiseren voor onze opdrachtgevers. Nextresult internet marketing is geaccrediteerd partner van zowel Google als Bing Ads. Nieuwe beta-features testen wij als eerste met onze opdrachtgevers, zodat je altijd voorop loopt bij nieuwe ontwikkelingen.

Nextresult is Google Partner

Resultaat

Lagere CPC’s, kosten per conversie en meer volume. Bovenstaande actiepunten leiden tot lagere CPC’s, daardoor ook tot lagere kosten per conversie en het volume is gemakkelijker te vergroten doordat er in de breedte geadverteerd wordt. NextResult internet marketing weet precies wat nodig is om meer rendement uit jouw AdWords investeringen te halen. Onze ervaren specialisten kunnen de Google AdWords campagnes volledig opzetten, beheren en verbeteren met een unieke, bewezen campagne structuur. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor zoekmachine adverteren? Bel of mail ons dan even!

Meer weten over zoekmachine adverteren (SEA)?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!