Wie is Kristian Müller?

“Nextresult is een Internet Marketing bureau waar alle disciplines aanwezig zijn om voor een bedrijf de volledige online strategie te verzorgen. Door de bewuste compactheid van Nextresult zijn de medewerkers betrokken bij al onze klanten, dit levert synergievoordeel op doordat een ieder vanuit zijn specialisme input levert en we hierdoor elkaar versterken.”

Kristian Müller is sinds Juni 2016 werkzaam als Online advertising specialist bij Nextresult. Samen met zijn vriendin woont hij in het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch. De terrassen in Den Bosch weet Kristian dan ook prima te vinden;-)

Na zijn studie Commerciële Economie is hij 10 maanden op reis geweest naar Australië en Thailand. Tijdens zijn verblijf in Australië heeft hij in totaal vier maanden gewerkt variërend van medewerker bij een wegenbouwbedrijf tot druivenplukker om vervolgens bij terugkomst toch zijn Master Bedrijfskunde te halen aan de Radboud universiteit in Nijmegen.
Na het behalen van zijn Master heeft Kristian veel ervaring opgedaan bij PLUS retail.

Switch van retail naar online marketing

Naast retail heeft online marketing altijd zijn interesse gehad, daarom heeft hij besloten de switch te maken die past bij zijn opleiding. Het betreft een opkomende markt waarbij hij zowel zijn analytische eigenschappen als creativiteit kwijt kan. Binnen Nextresult vindt hij het belangrijk om de klant en het specifieke bedrijf goed te leren kennen. Door zo veel mogelijk te weten over de onderscheidende elementen van een bedrijf is Kristian in staat de doelgroep effectief te bereiken!

Verslaafd aan? 

Bij alle bedrijven waar ik heb gewerkt komt op een gegeven moment het besef dat ik bijna nooit een koffieronde oversla :-)!

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?

Vorig jaar ben ik begonnen met kitesurfen en ga bij mooi weer dus graag het water op. Mijn ideale vrije dag is dan ook een zonnige dag, samen met vrienden, genieten aan/op/in het water met als afsluiting een gezellige barbecue! Verder heb ik een abonnement voor een fitnesscentrum en de bioscoop, ze worden beiden gebruikt maar de frequentie is wisselend ;-)!

Tips & updates

Onze specialisten delen regelmatig hun tips & updates

Aan deze klanten werkt Kristian

En nog vele meer!

Kennismaken met Kristian?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!