Over ons

De werkwijze van Nextresult wordt gekenmerkt door flexibiliteit, heldere communicatie, korte lijnen en een plan op maat waardoor jij als ondernemer grip krijgt op resultaten!

Onze werkzijze

Transparant, helder en op maat!

Nextresult is opgericht in 2013 door Priscilla Traets en inmiddels uitgegroeid tot hét online marketingbureau met een heldere kijk op marketing. Inmiddels bestaat Nextresult uit een team van 6 vakidioten die allen niet bang zijn voor feedback van onze klanten. Wij geloven dat alles valt of staat met de juiste communicatie, een persoonlijke klik en betrokkenheid bij jouw bedrijf, doelen en doelgroepen.

Wat doen wij? Wij zorgen voor een optimale vindbaarheid van je website in zoekmachines, gericht op het MKB. Een optimaal rendement van jouw investering is een logisch gevolg van onze aanpak. Wij helpen je graag om jouw online business te laten groeien, of het nu gaat om het genereren van meer omzet, conversies of het verhogen van de kwaliteit van je aanvragen, we bieden altijd een passende oplossing.

Wij zijn door onze ervaring en kennis in staat bedrijven te ondersteunen op alle fronten van online marketing. Van advies tot het beheren van complexe online campagnes tot het opzetten van een complete online strategie. Wij staan voor partnerships met onze klanten, flexibiliteit, duidelijke communicatie en meetbare resultaten. Hoe? Door onze eigen unieke aanpak. Wij van Nextresult Internet marketing zijn flexibel, resultaat gedreven, eigenwijs, bijzonder, betaalbaar en pragmatisch. Nextresult gelooft in communicatie, zowel offline als online

Nextresult biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om ook op locatie te komen werken. Zo weten wij wat er speelt, en leren wij hoe uw bedrijf werkt. Samen met de opdrachtgever bedenken we een actieplan, die door een planning bevestigd wordt.

Korte lijnen, proactiviteit en flexibiliteit zijn de kernwoorden die zorgen voor succes! Ook bieden wij ondersteuning op strategisch vlak en op het gebied van E-mail marketing en Affiliate marketing. Wij kunnen jou ook helpen.

Marketing is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Bedrijven zijn veelal zoekende naar de juist marketingmix om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Een goede partner vinden die in staat is jouw bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een concrete strategie is een lastige taak. Ondernemers zien door het grote aanbod aan bureaus door de bomen het bos niet meer, juist daar komt Nextresult in beeld!

De basis van onze werkzaamheden start bij de juiste klik. De communicatie tussen ons en de opdrachtgever is erg intensief. Op basis van vertrouwen, advies en samenwerking bereiken wij samen met onze opdrachtgevers de gewenste resultaten.

Meer weten over ons?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!