Plein

Plein.nl is de online retailer met een volledige focus op online. Het bedrijf exploiteert 6 wegshops met een breed en divers assortiment op het gebied van huisdieren en persoonlijke verzorging.

Over Plein.nl

Plein.nl is de  retailer met een volledige focus op online. Het bedrijf exploiteert 6 webshops met een breed en divers assortiment op het gebied van huisdieren en persoonlijke verzorging. Plein heeft een unieke propositie in de markt en heeft inmiddels een dominante marktaandeelpositie op het gebied van persoonlijke verzorging, huishouden mondverzorging en huisdieren.

Nextresult ontwikkelde en beheerde onder meer:

Volledige SEA strategie en beheer
Implementatie van 2 feedtools
Strategie & Beheer  Google Adwords campagnes

Onderdeel van het Plein.nl – Team
Nauw betrokken door in-house werkzaamheden

Nienke van Erven – Internet marketeer bij Plein.nl

“De afgelopen 2 jaar heeft Nextresult Plein.nl enorm geholpen met het opzetten van een SEA strategie en het beheer hiervan. Ze denken proactief mee en handelen altijd in het belang van onze organisatie. Wat ook opvalt is dat ze zeer flexibel zijn en niet te beroerd net iets extra’s te doen om zo tot het beste resultaat te komen!”

SEA Strategie en beheer

Toen 2 jaar geleden alle Google Adwords campagnes overgenomen werden van een bureau stelde Plein.nl de vraag of Nextresult ook in-house werkzaamheden kon verzorgen. De opdracht zou erg intensief zijn doordat er ambitieuze doelstellingen waren. De campagnes moesten volledig heringericht worden volgens onze eigen kwaliteitsrichtlijnen. In de afgelopen 2 jaar zijn de campagnes en de resultaten enorm gegroeid en is het een van de belangrijkste online kanalen geworden.

Komt jouw project hier ook bij te staan?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!